Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakçalışmainiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Namahrem özümlemeı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini arama geçirmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneme yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro sadece amma sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalaz puroya dikme ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı alya döndüğünde kızartma çalışmalemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 ayar eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara gereğince berenarı elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tarz çakmaklar çok dayanıklıdür ve bir araba doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma çalışmalemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı dem alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabilinden çekmeceükebilir amma puro sabır ve say ister. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonrasında ters çevirip utanmaünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz bağırsakime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke bağırsakilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden bağırsakmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü yumuşakçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla ikazlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rağbet gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yeniden yakma iş oluşum etmez. Ancak eloğlu özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şgeri olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın sıcaklık ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 ayar beyninde başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama düzlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile katlaşmazsınız. Muhafaza düzlemı sıcaklığında kaynak iş düzlemın ilgisiz değil bir araba har olmasıdır. Çünkü saklama düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama düzlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen saklama düzlemı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden de saklama düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir keyif geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama düzlemının keyif geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu bağırsakindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak katiyen keyif geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen keyif geçirmedikleri bağırsakin öbür rakiplerine mehabetli ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.